Despre noi

Agritrans Service International este unul dintre cei mai apreciati distribuitori de seminte si alune din Romania

Societatea comerciala Agritrans Service International a fost infiintata in 2008 de catre doi asociati romani. Din dorinta de a face cunoscute produsele bulgaresti marca Djili-Soy, societatea noastra incheie un parteneriat cu ET Djili-Soy Djihangir Ibryam, devenind unic importator si distribuitor in Romania al semintelor bulgaresti Djili-Soy. Aceste seminte se proceseaza incepand de la cultivare, selectare, prajire si ambalare exclusiv in Bulgaria la ET Djili-Soy Djihangir Ibryam din Dulovo, regiunea Silistra.

Datorita gustului placut, calitatii superioare si ambalajului inedit, semintele bulgaresti Djili-Soy au ajuns in scurt timp in topul preferintelor consumatorilor, devansand branduri cunoscute si relansand trendul semintelor negre.

Cererea tot mai mare de seminte bulgaresti cu papagal a dus si la o extindere a societatii noastre. In cei aproape 11 ani de activitate am dezvoltat o retea de distributie a semintelor bulgaresti Djili-Soy ce acopera peste 60% din suprafata Romaniei. Colaboram cu cele mai mari firme de distributie din Bucuresti, Dobrogea, Moldova, Muntenia, Banat, Maramures si Oltenia si avem in plan extinderea distributiei de seminte bulgaresti in intreaga tara. In prezent, societatea nostra detine un parc auto propriu de masini cu diferite capacitati pentru a putea deservi cu usurinta nevoile clientilor nostri. Deoarece dorim sa pastram nealterata calitatea semintelor bulgaresti pe care le distribuim, comenzile se onoreaza rapid, iar produsele nu raman niciodata pe stoc.

Succesul inregistrat de semintele bulgaresti cu papagal, Djili-Soy, a dus la aparitia unui numar mare de produse contrafacute cu o calitate indoielnica. Din aceasta cauza, in 2010 s-a decis trecerea pe punga albastra de seminte bulgaresti a numelui complet al producatorului bulgar: ET Djili-Soy Djihangir Ibryam.


Politica de Confidentialitate | Politica de Cookies