Agritrans Service International - importator seminte bulgaresti

Agritrans Service International este unic distribuitor in Romania al produselor marca Djili-Soy si Prestige.

Societatea a fost infiintata in 2004 la Constanta, iar de atunci a continuat sa isi extinda reteaua de distributie rapid, acoperind in prezent mai mult de jumatate din teritoriul tarii.

Despre noi

Despre Agritrans Service International

Societatea comerciala Agritrans a fost infiintata in 2004 de catre doi asociati romani. Din dorinta de a face cunoscute produsele bulgaresti marca Djili-Soy, societatea noastra incheie un parteneriat cu ET Djili-Soy Djihangir Ibryam, devenind unic...

Despre Agritrans Service International

Retea de distributie

Retea de distributie

De-a lungul timpului, ASI a dezvoltat o retea de distributie ce acopera peste 60% din suprafata Romaniei si care se afla in continua expansiune.

In lista noastra de colaboratori se regasesc numele celor mai mari firme de distributie din judetele Moldovei, Munteniei si Olteniei...

Retea de distributie

Produsele Djili

Produsele Djili

Adevaratele seminte bulgaresti Djili-Soy sunt seminte alese una si una. Fie ca alegeti seminte bulgaresti negre cu sare sau fara sare, seminte bulgaresti pestrite sau seminte de dovleac, experienta gustului va fi unica. Semintele bulgaresti "Djili-Soy" sunt atent selectionate, folosindu-se utilaje de inalta tehnologie, iar intregul proces de productie este certificat din punct de vedere a sigurantei alimentare pentru consumul uman la standardele Uniunii Europene...

Detalii produsele Djili

Certificari

Calitatea superioara a produselor distribuite de Agritrans International este dovedita prin numeroasele certificari si distinctii primite de-a lungul timpului.

Atat semintele bulgaresti Djili-Soy, cat si dulciurile bulgaresti marca Prestige au fost rasplatite cu numeroase diplome si distinctii europene de prestigiu.


Certificari

Despre produsele noastre

Despre produsele Agritrans Service International

Seminte floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui completeaza cu succes clipele de relaxare pe care le petreceti alaturi de familie si prieteni. Sub coaja lor se ascunde un cocktail savuros de proteine, fibre si vitamine care le transforma intr-o gustare sanatoasa de care va puteti bucura oriunde si oricand.

semintele Djili

Seminte dovleac

Delicioase! Acesta este cuvantul care poate descrie pe scurt semintele de dovleac. Printre cele mai nutritive oleaginoase, semintele de dovleac sunt adevarate pastile de energie si sanatate. Pe langa nutrientii pe care ii contin, semintele de dovleac se fac remarcate prin gustul lor deosebit.

Seminte dovleac

Alune

Gustul fin si placut al alunelor ofera bucurie papilelor gustative. Analizate in profunzime, arahidele sunt o importanta sursa de vitamina E, atat de necesara pentru buna functionare a organismului nostru. La suprafata, ele reprezinta gustarea care da savoare intalnirilor cu cei dragi.

Alune