Importator seminte bulgaresti - Produsele Djili

Importator seminte bulgaresti - Produsele Djili

Adevaratele seminte bulgaresti Djili-Soy sunt seminte alese una si una. Fie ca alegeti seminte bulgaresti negre cu sare sau fara sare, seminte bulgaresti pestrite sau seminte de dovleac, experienta gustului va fi unica. Semintele bulgaresti "Djili-Soy" sunt atent selectionate, folosindu-se utilaje de inalta tehnologie, iar intregul proces de productie este certificat din punct de vedere a sigurantei alimentare pentru consumul uman la standardele Uniunii Europene. Acest lucru garanteaza calitatea superioara a adevaratelor seminte bulgaresti cu papagal, Djili-Soy.
Semintele Djili-Soy au intrat pe piata romaneasca in urma cu 4 ani (?), declansand atunci "isteria" semintelor bulgaresti. Ambalajul inedit a fost rapid identificat cu semintele bulgaresti de calitate, iar produsele Djili-Soy au fost rebranduite de cumparatori, devenind: seminte albastre sau seminte bulgaresti cu papagal.


Seminte Djili-Soy negre fara Sare

Seminte Djili-Soy negre fara Sare

Semintele bulgaresti Djili-Soy fara sare sunt alegerea perfecta pentru momentele petrecute in liniste si relaxare alaturi de cei dragi.

Semintele bulgaresti cu papagal, ambalate in pungi de diferite gramaje, sunt atent selectionate si prajite pentru a oferi intotdeauna gustul care le-a facut celebre.
Ambalate in pungi de: 40gr., 100gr.


Contact

Seminte Djili-Soy negre cu sare

Seminte Djili-Soy negre cu sare

Semintele bulgaresti negre cu sare va pot insoti oriunde. Sunt potrivite la film, in parc si la meci pentru ca sunt delicioase si aduc buna dispozitie.

Acest tip de seminte bulgaresti cu papagal sunt ambalate in pungi albastre de diferite gramaje, sunt selectionate bob cu bob si sunt bine prajite si sarate.
Ambalate in pungi de: 40gr., 100gr.


Contact

Seminte de dovleac

Semintele de dovleac sunt o adevarata comoara pentru sanatate deoarece ascund substante nutritive benefice organismului nostru.

Djili-Soy pune in valoare gustul dulce al semintelor de dovleac prin metode moderne de selectare, prajire si ambalare. Semintele de dovleac de la Djili-Soy sunt ambalate in pungi de diferite gramaje.
Ambalate in pungi de: 50gr.


Contact

Alune

Alune

Perfecte in orice moment al zilei, alunele sarate in coaja produse de Djili-Soy sunt un deliciu!

Gustul perfect este garantat de calitatea produselor bulgaresti cu papagal. Alunele in coaja Djili-Soy sunt ambalate in pungi de diferite gramaje.
Ambalate in pungi de: 100gr.


Contact us

Seminte Djili-Soy pestrite fara sare

Seminte Djili-Soy floarea soarelui albe

Semintele bulgaresti albe ofera o noua experienta. Coaja groasa acopera un miez delicios care va va incanta simturile.

Pentru o experienta unica, Djili-Soy a ambalat in celebrele sale pungi cu papagal seminte albe, atent selectionate si prajite.
Ambalate in pungi de: 35gr., 100gr.


Contact

Seminte Djili-Soy pestrite cu sare

Seminte floarea soarelui vrac, selectate, crude

Gama de seminte cu papagal Djili-Soy cuprinde si celebrele seminte pestrite cu sare.

Obtinute in culturi superioare, boabele de seminte atent selectionate sunt bine prajite si sarate pentru un gust unic.

Semintele bulgaresti pestrite cu sare sunt ambalate in pungi de diferite gramaje.


Contact

Despre produsele noastre

Despre produsele Agritrans Service International

Seminte floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui completeaza cu succes clipele de relaxare pe care le petreceti alaturi de familie si prieteni. Sub coaja lor se ascunde un cocktail savuros de proteine, fibre si vitamine care le transforma intr-o gustare sanatoasa de care va puteti bucura oriunde si oricand.

semintele Djili

Seminte dovleac

Delicioase! Acesta este cuvantul care poate descrie pe scurt semintele de dovleac. Printre cele mai nutritive oleaginoase, semintele de dovleac sunt adevarate pastile de energie si sanatate. Pe langa nutrientii pe care ii contin, semintele de dovleac se fac remarcate prin gustul lor deosebit.

Seminte dovleac

Alune

Gustul fin si placut al alunelor ofera bucurie papilelor gustative. Analizate in profunzime, arahidele sunt o importanta sursa de vitamina E, atat de necesara pentru buna functionare a organismului nostru. La suprafata, ele reprezinta gustarea care da savoare intalnirilor cu cei dragi.

Alune