Despre Agritrans Service International- importator seminte bulgaresti

Societatea comerciala Agritrans a fost infiintata in 2004 de catre doi asociati romani. Din dorinta de a face cunoscute produsele bulgaresti marca Djili-Soy, societatea noastra incheie un parteneriat cu ET Djili-Soy Djihangir Ibryam, devenind unic importator si distribuitor in Romania al semintelor bulgaresti Djili-Soy. Aceste seminte se proceseaza incepand de la cultivare, selectare, prajire si ambalare exclusiv in Bulgaria la ET Djili-Soy Djihangir Ibryam din Dulovo, regiunea Silistra.

Adevaratele seminte bulgaresti cu papagal, Djili-Soy, au aparut pe rafturile magazinelor romanesti in anul 2007. Datorita gustului placut, calitatii superioare si ambalajului inedit, semintele bulgaresti Djili-Soy au ajuns in scurt timp in topul preferintelor consumatorilor, devansand branduri cunoscute si relansand trendul semintelor negre.

Cererea tot mai mare de seminte bulgaresti cu papagal a dus si la o extindere a societatii noastre. In cei aproape 4 ani de activitate am dezvoltat o retea de distributie a semintelor bulgaresti Djili-Soy ce acopera peste 60% din suprafata Romaniei. Colaboram cu cele mai mari firme de distributie din Moldova, Muntenia si Oltenia si avem in plan extinderea distributiei de seminte bulgaresti in intreaga tara. In prezent, societatea nostra detine un parc auto de 44 de masini cu diferite capacitati pentru a putea deservi cu usurinta nevoile clientilor nostri. Deoarece dorim sa pastram nealterata calitatea semintelor bulgaresti pe care le distribuim, comenzile se onoreaza rapid, iar produsele nu raman niciodata pe stoc.

Succesul inregistrat de semintele bulgaresti cu papagal, Djili-Soy, a dus la aparitia unui numar mare de produse contrafacute cu o calitate indoielnica. Din aceasta cauza, in 2010 s-a decis trecerea pe punga albastra de seminte bulgaresti a numelui complet al producatorului bulgar: ET Djili-Soy Djihangir Ibryam, iar de curand a fost creat si un nou design al celebrei pungi de seminte cu papagal.


Certificari

Calitatea superioara a produselor distribuite de Agritrans International este dovedita prin numeroasele certificari si distinctii primite de-a lungul timpului.

Atat semintele bulgaresti Djili-Soy, cat si dulciurile bulgaresti marca Prestige au fost rasplatite cu numeroase diplome si distinctii europene de prestigiu.

Despre produsele noastre

Despre produsele Agritrans Service International

Seminte floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui completeaza cu succes clipele de relaxare pe care le petreceti alaturi de familie si prieteni. Sub coaja lor se ascunde un cocktail savuros de proteine, fibre si vitamine care le transforma intr-o gustare sanatoasa de care va puteti bucura oriunde si oricand.

semintele Djili

Seminte dovleac

Delicioase! Acesta este cuvantul care poate descrie pe scurt semintele de dovleac. Printre cele mai nutritive oleaginoase, semintele de dovleac sunt adevarate pastile de energie si sanatate. Pe langa nutrientii pe care ii contin, semintele de dovleac se fac remarcate prin gustul lor deosebit.

Seminte dovleac

Alune

Gustul fin si placut al alunelor ofera bucurie papilelor gustative. Analizate in profunzime, arahidele sunt o importanta sursa de vitamina E, atat de necesara pentru buna functionare a organismului nostru. La suprafata, ele reprezinta gustarea care da savoare intalnirilor cu cei dragi.

Alune